Visningsresor 2020

Anmäl dig nedan till visningsresan i Trogir, Kroatien.
Visningsresor planeras: 15 Maj-15 Juni 2020. 

Boka din visningsresa redan idag –
OBS! Fåtal platser kvar!

Se gärna till att du är med på årets första visningsresa och ta vara på chansen att boka din drömlägenhet. Du får företräde och kan tidigt bestämma hus, våning, utsikt etc för din nya lägenhet. 

Dag 1 – Ankomst

Första dagen välkomnar vi er till staden Trogir i Kroatien. De flesta brukar flyga ner och blir upphämtade på flygplatsen av oss. Flygplatsen ligger ca 20 minuters bilresa från omprådet och lägenheterna. Tillsammans går vi genom agendan och planerar er vistelse.   

Dag 2 – Visning av lägenheter

Andra dagen är oftast den mest aktiva dagen då vi fokuserar på visning av lägenheter, diskutioner kring diverse praktikaliteter, köpprocesser, finansiering etc. 

Dag 3 – Sammanfattning & avresa

Sista och tredje dagen brukar vi sammanfatta vistelsen samt dskutera kontrakt och nästa steg i processen. Många intressenter brukar vilja skriva ett preliminärt kotrakt för att försäkra sig om att få just den önskade lägenheten.  

Boka visningsresa 15 Maj- 15 Juni 2020

Intresserade av visning av lägenheter bokar och bekostar själva resan från Sverige till Kroatien tur och retur. Vi står för boendet under vistelsen.

Program

Dag 1. Ankomst samt visning av aktuella lägenheter.

Dag 2. Visning samt diskussion av aktuella lägenheter. Rundtur i omgivningen.

Dag 3. Avslutning samt avresa.

Anmälan till visningsresan

4 + 1 =

Intresserad? Kontakta oss!

Telefon & E-post

Vi hjälper dig hela vägen från visning till köp av lägenhet i Kroatien.

Telefon: 046 (0)70-550 95 70

E-post: bo.kroatien@telia.com

Om BoKroatien

BoKroatien är en svensk förmedling av lägenheter till salu i Kroatien. Vi har lång erfarenhet av Kroatien som land och vad det innebär att äga lägenhet i Kroatien. Kontakta oss för mer information. Ring på tel. 070-550 95 70 eller e-posta till kontakt@bokroatien.se.