Om oss

BoKroatien finns med och assisterar dig hela vägen vid köp av lägenheter i Kroatien.
Kontakta oss för mer information.

BoKroatien assisterar dig vid köp av lägenheter i Kroatien.

BoKroatien verkar som agent för MAPA-3 i Skandinavien och assisterar vid köp av lägenheter från MAPA-3 i Kroatien.

 Mapa-3 d.o,o. har sitt säte i Sibenik, Kroatien och bildades 1992. Mapa-3 är högt rankat och har varje år varit med i ” Golden Book” vilket innebär att bolaget aldrig visat ett negativt resultat och erhöll 2015 certifikat som visar att bolaget tillhör dom 5 % mest framgångsrika företagen i Kroatien.

MAPA-3 är idag verksam inom 3 områden – Fastighetsbyggnationer, produktion och försäljning samt uthyrningsverksamhet.

Jag som startat upp BoKroatien heter Bo Walter och är bosatt i Kalmar.

Min erfarenhet av Kroatien bygger på att jag under åren 2000 till 2013 var boende i Kroatien och verksam som rederirepresentant vid fartygsbyggnationer.

Under den perioden upplevde jag landet med dess vackra kust, befolkning och dess sedvanor väldigt positivt så 2007 beslutade vi oss för att köpa en lägenhet som ett alternativ till ett fritidsboende i Sverige. Detta är ett beslut som vi aldrig har ångrat. Lägenheten köpte vi av MAPA-3.

2018 beslutade ägaren av MAPA-3, Mario Paic och jag att inleda ett samarbete där BoKroatien ska verka som agent vid försäljning av lägenheter producerade av MAPA-3.

 

Byggnadsverksamhet

Nybyggnationer bestående av lägenheter, villor samt renovering av befintliga fastigheter och restauranger. Utför även byggnadsuppdrag för Trogir stad.

MAPA-3 har i dagsläget producerat 75 lägenheter fördelat på 7 fastigheter och har för tillfället ca 20 lägenheter för omgående försäljning.

MAPA-3 är i en expansiv fas och har för tillfället projekterat nyproduktion av ca 75 lägenheter. Nybyggnadskapaciteten är i dagsläget ca 30 lägenheter per år men kan ökas vid behov.

Lägenheterna är belägna ca 1 till 3 km från Trogirs gamla stadskärna med närhet till ett stort utbud av restauranger och stränder. Avståndet till Splits flygplats är ca 5 km och till Split ca 25 km. 

Produktion och försäljning

 Produktion och försäljning PVC och aluminium Konstruktioner såsom dörrar och fönster. 

Är agent för Italienska företaget Shadelab för försäljning av markiser och har för detta ändamål  försäljning och utställningsbutiker i Zagreb och Split.

Uthyrningsverksamhet av lägenheter

Har för närvarande 15 lägenheter för uthyrning under turistsäsongen i närheten av Trogir. I området ca 3 km från Trogir finns i anslutning till lägenheterna både inomhus samt utomhuspool och i området 1 km från Trogir finns utomhuspool.

Boka personlig visning!

På grund av sjukdom hänvisar vi tillfälligt alla samtal till vår kroatiska kontakt på tel. +38591202547277. Du kan också maila oss på: mariopaic@icloud.com

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för att gemensamt hitta en dag och tid som passar er bäst.

Intresserade av visning av lägenheter bokar och bekostar resan samt boende själva.

Program:

En visningsresa tar normalt 2 dagar och är skräddarsydd efter era behov och förutsättningar. 

Anmälan till visning: