På BoKroatien.se hittar du lägenheter till salu i Kroatien, staden Trogir. Priserna börjar från 95.000€. Alla lägenheter kan levereras nyckelfärdiga. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Därför har lägenheter till salu i Kroatien blivit så populära!

Ökad turism har bidragit till att alltfler svenskar upptäcker det vackra med landet och bestämmer sig för att köpa en lägenhet i Kroatien. Det som sätter Kroatiens kustområde före andra semesterorter är dess fantastiska natur. Det är fåtal europeiska länder som har behållit alla dessa attraktiva gamla kvarter så intakta som Kroatien har gjort. Just nu pågår byggnation av nya kögenheter till salu i området, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

 

Priserna på lägenheter till salu i Kroatien är fortfarande relativt låga jämförelsevis andra medelhavsländer. BoKroatien hjälper er dessutom genom hela processen från intresseanmälan till nyckeln i handen. En annan fördel med att köpa lägenhet vid havet är dess otroliga hyrespotential. De flesta kan efter 3 månaders uthyrning täcka alla kostnader för lägenheten. De lägenheterna till salu i Kroatien som visas här på sidan är placerade i samma område i staden Trogir, bara 400 meter från havet. 

Våra lägenheter till salu i Kroatien

Trogir, Kroatien

€135,000-137,000
  • Två lägenheter på första våningen
  • En lägenhet på andra våningen
  • Antal rum: 2
  • Till strand: 400 m
  • Till centrum: 2,5 km

Trogir, Kroatien

€104,000-108,000
  • En lägenhet på första våningen
  • En lägenhet på andra våningen
  • Antal rum: 1
  • Till strand: 400 m
  • Till centrum: 2,5 km

Kort fakta om våra lägenheter till salu i Kraotien

Hitta lägenheter till salu i Kroatien på BoKroatien.se. Vi har de finaste kroatiska lägenheterna till salu i staden Trogir, nära Split. Köp en fastighet: idealhus, lägenhet eller villa på en av mest fördelaktiga och vackraste platserna vid Kroatiens kust. Ring oss på 046 (0)70-550 95 70 eller e-posta till bo.kroatien@telia.com för att få veta om om lägenheterna till salu som vi förmedlar i Kroatien. 
Många svenska familjer har redan tagit det steget och köpt en lägenhet i Kroatien. Här på sidan bokroatien.se visar vi endast ett mindre utval av lägenheter till salu i Kroatien. För flera lägenheter till salu vänligen kontakta oss via telefion eller mail. Vi har lång erfarenhet av landet samt regler och köpprocesser vid köp av lägenheter i Kroatien. Vi har valt att förmedla lägenheter till salu i Trogit, Kroatien, en vacker stad nära Split, i Dalmacien. Staden Trogir är en gammal och mycket vacker kroatisk kuststad som ligger endast 20 minuter från flygplatsen dit många direktflyg från Sverige flyger flera dagar i veckan. Staden ligger dessutom ansluten (via en bro) med ön Čiovo som är onekligen en av landets vackraste öar. 
De fastigheterna till salu som finns här på BoKroatien är toppmoderna och startar från 95.000 Euro, ett väligt bra pris för så hög standard och ett så bra läge.