Lägenheter och hus till salu i Kroatien

Här visar vi ett urval av lägenheter och hus till salu i Kroatien. Nya och moderna  lägenheter nära havet med priser från 95.000€. 

Aktuella lägenheter och hus till salu

Nedan visar vi ett urval av lägenheter och hus till salu i städerna Trogir och Sibenik, Kroatien. Alla lägenheter ligger ca 400 m från havet och priset börjar från låga 95.000€. Varje lägenhet kan du köpa nyckelfärdigt. 

hus till salu i kroatien
Šibenik, Kroatien
Rum: 5+
Yta: från 180kvm
Pris: från 500,000
2-lagenheter-till-salu-kroatien-trogir
Trogir, Kroatien
Rum: 2
Yta: 36kvm + uteplats 15–24kvm
Pris: 110,000 -115,000
Trogir, Kroatien
Rum: 1
Yta: 34kvm + balkong 14kvm
Pris: 115,000-120,000
Trogir, Kroatien
Rum: 2
Yta: 54kvm
Pris: 145,000-155,000
Lägenhet till salu i Kroatien, Trogir
Trogir, Kroatien
Rum: 3-6
Yta: 127kvm + balkong 27,7kvm
Pris: 399,000
Slutsåld lägenhet i Kroatien
Trogir, Kroatien
Rum: 3
Yta: #kvm
Pris: Såld
Trogir
Trogir, Kroatien
Rum: 2-4
Yta: 54 – 111kvm
Pris: 105.000 – 210.000
Trogir, Kroatien
Rum: 2-4
Yta: 55-104kvm
Pris: från 245 000
Lägenhet i Trogir, Seget Donji
Trogir, Kroatien
Rum: 3
Yta: 54 – 57kvm
Pris: 130,000 – 145,000
Lägenhet till salu i Sibenik, Kroatien
Šibenik, Kroatien
Rum: 4
Yta: 132 (inkl. balkong)kvm
Pris: 415,000
Trogir, Kroatien
Rum: Kök, Allrum och 2 Sovrum
Yta: 64kvm
Pris: 150,000

Nyckelfärdiga lägenheter till salu i Kroatien - helt enligt dina önskemål

Alla lägenheter som finns till salu kan dessutom levereras nyckelfärdiga.
Det innebär att de är möblerade och utrustade helt enligt dina önskemål. Nedan ser du ett exempel på en redan såld lägenhet i Trogir, Kroatien.

Boka personlig visning!

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för att gemensamt hitta en dag och tid som passar er bäst.

Intresserade av visning av lägenheter bokar och bekostar resan samt boende själva.

På grund av sjukdom hanteras tillfälligt alla förfrågningar av vår partner i Kroatien. För mer information kontakta: mariopaic@icloud.com

Program:

En visningsresa tar normalt 2 dagar och är skräddarsydd efter era behov och förutsättningar. 

Anmälan till visning:

Kan utländska medborgare köpa fastigheter i Kroatien?

Ja. Sedan Kroatien gick med i EU är bostadsköpet lika enkelt som i Spaniel eller Frankrike.

Utländska medborgare som tillhör EU: s medlemsstater kan köpa lägeheter på samma sätt som kroatiska medborgare.  BoKroatien hjälper till med alla praktikaliteter.

 

Varför skall jag välja Kroatien?

Landet är fantastiskt och fastighetspriserna är gynnsamma jämförelsevis med Franska Rivieran och Spanska solkusten. Läs mer om Kroatien här

Är landet stabilt?

Ja väldigt! Efter oroligheterna på 90-talet är landet numera lika tryggt som vilket medelhavs land som helst.

 

Vilka avgifter tillkommer utöver lägenhetskostnaden vid köpet?

Engångsskatt på 3% vid köptillfället. Skatten betalas av köparen.

 

Kan jag få hjälp med finasiering ?

I dagsläget är det få Svenska banker som erbjuder finansiering vid köp av lägenhet/hus i Kroatien. BoKroatien har en bra kontakt med en svensk bank som eventuellt kan hjälpa till med finansiering vid ett köp av lägenhet. Kontakta oss för vidare information .

Vilken valuta används vid köp?

Euro (€) eller Kroatisk Kuna (HRK).

 

Uthyrning av lägenheten

Du kan skriva ett avtal på tre år och erbjuda din lägenhet till uthyrning under 3-6 månader per år. Den summan du tjänar in på uthyrning räcket till att täcka helårs kostnad för din lägenhet.

 

Nyproducerade lägenheter i Kroatien – Köket ingår inte

I Kroatien som i många andra europeiska länder ingår inte köket och vitvaror i priset.

Saknar du svar på din fråga?

14 + 11 =

Därför har lägenheter till salu i Kroatien blivit så populära!

Ökad turism har bidragit till att alltfler svenskar upptäcker det vackra med landet och bestämmer sig för att köpa en lägenhet i Kroatien. Det som sätter Kroatiens kustområde före andra semesterorter är dess fantastiska natur. Det är fåtal europeiska länder som har behållit alla dessa attraktiva gamla kvarter så intakta som Kroatien har gjort. Just nu pågår byggnation av nya kögenheter till salu i området, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

 

Priserna på lägenheter till salu i Kroatien är fortfarande relativt låga jämförelsevis andra medelhavsländer. BoKroatien hjälper er dessutom genom hela processen från intresseanmälan till nyckeln i handen. En annan fördel med att köpa lägenhet vid havet är dess otroliga hyrespotential. De flesta kan efter 3 månaders uthyrning täcka alla kostnader för lägenheten. De lägenheterna till salu i Kroatien som visas här på sidan är placerade i samma område i staden Trogir, bara 400 meter från havet. 

Kort fakta om våra lägenheter till salu i Kroatien
Hitta lägenheter till salu i Kroatien på BoKroatien.se. Vi har de finaste kroatiska lägenheterna till salu i staden Trogir, nära Split. Köp en fastighet: idealhus, lägenhet eller villa på en av mest fördelaktiga och vackraste platserna vid Kroatiens kust. Ring oss på 046 (0)70-550 95 70 eller e-posta till kontakt@bokroatien.se för att få veta om om lägenheterna till salu som vi förmedlar i Kroatien. Många svenska familjer har redan tagit det steget och köpt en lägenhet i Kroatien. Här på sidan bokroatien.se visar vi endast ett mindre utval av lägenheter till salu i Kroatien. För flera lägenheter till salu vänligen kontakta oss via telefion eller mail. Vi har lång erfarenhet av landet samt regler och köpprocesser vid köp av lägenheter i Kroatien. Vi har valt att förmedla lägenheter till salu i Trogit, Kroatien, en vacker stad nära Split, i Dalmacien. Staden Trogir är en gammal och mycket vacker kroatisk kuststad som ligger endast 20 minuter från flygplatsen dit många direktflyg från Sverige flyger flera dagar i veckan. Staden ligger dessutom ansluten (via en bro) med ön Čiovo som är onekligen en av landets vackraste öar. De fastigheterna till salu som finns här på BoKroatien är toppmoderna och startar från 95.000 Euro, ett väligt bra pris för så hög standard och ett så bra läge.