Funderar du på att köpa lägenhet i Kroatien, nära Split? Då ska du välja staden Trogir. Fördelarna är många: bra flygförbindelser med direktflyg, förmånliga lägenhetspriser, möjligheter till uthyrning,  underbara stränder mm. Dessutom är staden Trogir helt fantastisk. 

Vi på BoKroatien är den första svenska förmedlingen av lägenheter till salu i Trogir, Kroatien. Vi hjälper dig hela vägen från visning till köp. Varje år hjälper vi nya familjer att hitta och köpa lägenheter i Kroatien, Trogir. För mer info ring: 070-550 95 70

 

Därför väljer många svenskar att köpa lägenhet i Kroatien

Ökad turism har bidragit till att alltfler upptäcker den vackra Kroatien och bestämmer sig att köpa hus eller lägenhet. Priserna är fortfarande relativt låga jämförelsevis med Spanien eller Frankrike.

Det som sätter Kroatiens kustområde före andra semesterdestinationer är dess fantastiska natur. Det är fåtal europeiska länder som har behållit alla dessa attraktiva gamla kvarter så intakta som Kroatien har gjort.

En annan fördel med att äga en fastighet vid havet är dess otroliga hyrespotential. De flesta kan efter 3-4 månaders uthyrning få ihop ett års avgifter för fastigheten.

Läs mer om staden Trogir i Kroatien

Staden Trogir ligger nära Split

Trogir och Split delar samma flygplats, Kastel, som egentligen ligger mycket närmare staden Trogir. Dessutom ligger den fantastiska ön Ciovo i anslutning till Trogir.

Staden Trogir har en historia som sträcker sig mer än 2000 år tillbaks i tiden. År 1997 blev Trogir inskriven i UNESCO:s lista över världsarv. Idag är Trogir en populär turistort med en gammal arkitektur. Staden med omnejd bjuder på ett stort utbud av restauranger och närhet till fina stränder.

Trogir ligger i närhet av Split, Kroatiens andra stad i storlek som bjuder på ett stort utbud på sevärdheter, shopping och restauranger. Där finns även färjeförbindelser till ett stort antal öar längs kusten.

 

Lägenheter till salu i Trogir

I Trogir belägen längs den Kroatiska delen av Adriatiska kusten ca 25 km från Split har MAPA-3 ett antal lägenheter för omgående försäljning.

Lägenheterna är belägna i områden i närheten av Trogirs gamla stadskärna. Lägenheterna är av hög standard och vissa fullt möblerade. MAPA-3 har fram tills idag byggt 75 lägenheter som i huvudsak sålts till kunder från övriga Europa. MAPA-3 planera för att bygga ytterligare c:a 75 lägenheter i samma områden. Lägenheter till salu i Trogir >