Funderar du på att köpa hus i Kraotien? Då har du kommit rätt! Vi på BoKroatien är en svensk förmedling som hjälper dig hela vägen från visning till köp.

Kroatiens land och kroatiska huspriser är fortfarande relativt låga. Det finns dessutom väldigt många vackra stenhus byggda i traditionell stil. I den vackra staden Trogir, som ligger nära Split förmedlar BoKroatien framförallt lägenheter till salu men då intresset har varit mycket stort bland svenska kunder som vill köpa hus i Kroatien har vi sakta kommit in på det spåret också.   

Det är enkelt att köpa hus i Kroatien

Många tror att det är komplicerat att köpa kus i Kraotien vilket egentligen är en myt. En svensk medborgare kan på under en månad bli officiell ägare av ett hus i Kroatien. Då Kroatien också är ett EU-land så är köprproccessen lika enkel som att köpa hus i Spanien eller Frankrike. 

Givetvis är BoKroatien med er under hela proccessen och ser till att ni är trygga och bekväma med ert husköp i Kroatien. 

Här visar vi några hus och lägenheter ni kan köpa i Kroatien.

Varför köpa hus i Kroatien?

Ökad turism har bidragit till att alltfler upptäcker det vackra med landet och bestämmer sig för att köpa ett hus i Kroatien. Det som sätter Kroatiens kustområde före andra semesterdestinationer är dess fantastiska natur. Det är fåtal europeiska länder som har behållit alla dessa attraktiva gamla kvarter så intakta som Kroatien har gjort.

 

Priserna är fortfarande relativt låga jämförelsevis andra medelhavsländer. BoKroatien hjälper dessutom genom hela processen från intresseanmälan till nyckeln i handen. En annan fördel med att äga ett hus i Kroatien vid havet är dess otroliga hyrespotential. De flesta kan efter 3 månaders uthyrning täcka alla kostnader för lägenheten.

Intresserad? Kontakta oss!

Telefon & E-post

Vi hjälper dig hela vägen från visning till köp av lägenhet i Kroatien.