Funderar du på att köpa en fastighet i Kroatien? Då har du kommit rätt. Vi har både lång erfarenhet av Kroatien som land och vad det innebär att äga en fastighet i Kroatien. 

När du ska köpa fastighet i Kroatien

Vårt jobb på BoKroatien är att underlätta ditt köp och leda dig genom hela processen från första gången att du besöker vår webbplats, till undertecknandet av kontraktet. Detta inkluderar att förse dig med all information, ta med dig på visningsresa och hjälpa till med alla praktikaliteter under visningsresan som t.ex. boende, transport, översättning etc. Vidare assisterar vi dig vid frågor kring det juridiska och finansiella.

Om du för närvarande inte hittar en lämplig fastighet på vår webbsida, kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta en fastighet som passar dina specifika behov.

 

Varför köpa fastighet i Kroatien

Anledningarna är många till varför man ska köpa fastighet i Kroatien. Dels för landets fantastiska kust med hundratals öar, behagliga somrar och bra flygförbindelser, dels p.g.a. att fastighetspriserna är lägre.

Lägenhet till salu i Kroatien, Trogir

Ökad turism har bidragit till att alltfler upptäcker det vackra med Kroatien och bestämmer sig att investera i landets fastigheter. Priserna är fortfarande relativt låga jämförelsevis med Spanien eller Frankrike. Fastighetspriserna kommer sannolikt, på sikt, att stiga för att konkurrera med Spanien och Frankrike medelhavsregioner.

Det som sätter Kroatiens kustområde före andra semesterdestinationer är dess fantastiska natur. Det är fåtal europeiska länder som har behållit alla dessa attraktiva gamla kvarter så intakta som Kroatien har gjort. Man vill inte ha en massturism som bygger på en överexploatering.

En annan fördel med att äga en fastighet vid havet är dess otroliga hyrespotential. De flesta kan efter 3-4 månaders uthyrning få ihop ett års avgifter för fastigheten.

Läs mer om Kroatien

 

Nyckelfärdigt

Vissa lägenheter vi säljer är möblerade och med standardutrustning.  De nyproducerade lägenheterna kan vi erbjuda fullt möblerade och utrustade enligt era specifika önskemål. Vi ger full support med registrering samt alla praktiska detaljer vid köp av lägenhet.

Här är några fastigheter till salu i Kroatien

Trogir, Kroatien

€135,000-137,000
  • Två lägenheter på första våningen
  • En lägenhet på andra våningen
  • Antal rum: 2
  • Till strand: 400 m
  • Till centrum: 2,5 km

Trogir, Kroatien

€104,000-108,000
  • En lägenhet på första våningen
  • En lägenhet på andra våningen
  • Antal rum: 1
  • Till strand: 400 m
  • Till centrum: 2,5 km